Title:UpcomingCME4Life’s PANCE/PANRE Virtual Review Course Western University of Health Sciences
Dates:September 1, 2020 7:00 am - September 4, 2020 4:00 pm
Schedule:7am - 4:00pm PT (lunch from 12:00pm to 1:00pm daily)
Course#:CME4LIFE-PanceWesternU2020

We will have a daily morning session and a daily afternoon session, along with a 1-hour lunch. All times are in the Pacific Time Zone (PT) (Daily Schedules below). 30 hours of instruction over 4 days.

You have heard about CME4Life’s board review courses and have seen the raving testimonials on YouTube. You have heard about CME4Life coming into PA schools with below national average PANCE pass rates and getting them consistently to 100%. Now experience this at your home.

If you are already a PA, Earn 30 hours of category 1 CME in this live virtual classroom.

What will you get?

  • Live interactive virtual classroom experience.
  • We will cover in memorable fashion, the big 5 topics on the boards (CV/Plum/GI/MSK and ID.)
  • Included Free:
    • Video recording of each daily session.
    • CME4Life’s Board Review Video Series ($229.00 value)
    • Free access for every student for 3 months to our streaming site online to review John’s Board Review Course video on demand.
      • This site allows students to learn on the go from any internet connected device.
    • Digital copies of John’s mnemonic book
      • Key mnemonics students should know for the course
    • Digital copies of our 750 Flashcards (questions with answer) and access to testing on quizlet.com.

CME4Life’s Board Review Testimonials HERE

If you are faculty, reach out to me about bringing a custom course to your program.

Register Now
Event Status: Upcoming

Testimonials

Schedule

Day 1 - Sept 1st

  • 8 hours of instruction (9 hour day)
    • 5 hour morning session, from 7am- 12:00 pm PT
    • 1 hour Lunch
    • 3 hour afternoon session from 1:00 pm – 4:00 pm PT
  • Day 2 - Sept 2nd

  • 8 hours of instruction (9 hour day)
    • 5 hour morning session, from 7am- 12:00 pm PT
    • 1 hour Lunch
    • 3 hour afternoon session from 1:00 pm – 4:00 pm PT
  • Day 3 - Sept 3th

  • 6 hours of instruction (7 hour day)
    • 3 hour morning session, from 7am- 10:00 am PT
    • 1 hour Lunch
    • 3 hour afternoon session from 11:00 am – 2:00 pm PT
  • Day 4 - Sept 4th

  • 8 hours of instruction (9 hour day)
    • 5 hour morning session, from 7am- 12:00 pm PT
    • 1 hour Lunch
    • 3 hour afternoon session from 1:00 pm – 4:00 pm PT
  • Virtual Classroom events are held online. Virtual Classroom access directions are emailed to attendees at time of registration.

    Presented By

    Presenter

    • CME4Life's PANCE/PANRE Virtual Review Course Western University of Health Sciences
      John Bielinski, Jr. PA-C (Learn More)
      John Bielinski MS PA-C, earned a master’s degree in family and emergency medicine from A.T. Still University. Since beginning his career, John has remained committed to serving medical professionals and his community through direct care and education. John has held multiple teaching positions in the emergency department and other various medical settings. However, it was John’s experience overseeing a rural emergency department for fifteen years that really encouraged him to pursue his passion for education. John has since developed a widely acclaimed national lecture series. John leverages his field experiences, developing lectures that focus on emergency medicine and patient-centered care. John is passionate about improving the overall quality of medical care by delivering superior education and training to medical providers.

    Fee Structure

    $159.83 – Western University Student Admission

    $325.00 – Unaffiliated Student Admission

    $550.00 – Unaffiliated PA

     

    Register

    Details Price Qty
    Western Affiliated Student Admissionshow details + $159.83 (USD)  
    Unaffiliated Student Admissionshow details + $325.00 (USD)  
    Unaffiliated PAshow details + $550.00 (USD)  

    Need help? Have a question?

    [email protected] 800-263-6840

    Disclaimer: CME4Life reserves the right to cancel any conference within 6 weeks of conference date. Registrants will receive a full refund within 7 business days. CME4Life is not responsible for charges associated with canceled flight or hotel rooms.

    Cancellation Policy: Although it is rarely necessary, CME4Life reserves the right to modify speakers and subject matter. CME4Life assumes no liability beyond the refund of the seminar registration fee. In the unlikely event that CME4Life postpones or cancels this conference due to circumstances beyond our control, you will be provided with a refund for the registration fee or you can opt to transfer to another of our live events.